ÜNVANIMIZ

Medera Hospital

CƏRRAHİYYƏ Estetik-Plastik

İxtisas:    Cərrah Plastik Rekonstruktiv

Xarici dil biliyi: İngilis, Yapon, Çin.

Adı, Soyadı

• Prof. Dr. Ali Rıza Erçöçen

Doğum yeri və tarixi:

• Türkiyə

Tibbi cəmiyyətlərə üzvlük:

• TPRECD Profession (İdarə heyəti) İdarə heyəti, Estetik Plastik Cərrahiyyə Dərnəyi, Yenidən qurulan Mikrocərrahiyyə Dərnəyi, Türk Əl və Yuxarı Ekstremal Cərrahiyyə Dərnəyi, Maksillofasiyal Cərrahiyyə Dərnəyi, xüsusilə Türk Tibb Dərnəyi İstanbul Tibb Palatası, Türk Plastik Rekonstruktiv və Estetik Cərrahiyyə Dərnəyi (TPRECD). O, Beynəlxalq Plastik, Rekonstruktiv və Estetik Cərrahiyyə Konfederasiyasının (IPRAS) və Avropa Plastik Cərrahlar Assosiasiyasının (EURAPS), Amerika Klass Palat Kraniofasial Assosiasiyasının (ACPA) həqiqi üzvüdür. 2016-2020 dövrü EURAPS İdarə heyəti Türkiyə delegesinin. Yerli və beynəlxalq peşə təşkilatlarının elmi iclaslarında məruzəçi və icraçı kimi bir çox vəzifələr tutmuş və yenə də elmi iclasların təşkilində iştirak edir.

• Türkiyə Interplast Dərnəyinin milli çaptaki könüllü yardım fəaliyyətlərinə 1994-1998 illəri arasında fəal iştirak edib və 2005-ci ildə qatıldığı və akkreditə olduğu Operation Smile Hindistan, Çin, Misir və Filippin fəaliyyətlərinə qatıldı və hələ də beynəlxalq Plastik Cərrahiyyə könüllüsü olaraq işlərinə davam etməkdədir.

Təhsil:

• 1992-ci ildə Ankara Universiteti Tibb Fakültəsini bitirib, 1998-ci ildə Ankara Universiteti Tibb Fakültəsində Tibb ixtisası üzrə təhsilini tamamladı və 1998-ci ildə Plastik Rekonstruktiv və Estetik Cərrahiyyə Bölməsində çalışdı və daha sonra Cumhuriyet Universitetinin Plastik Rekonstruktiv və Estetik Cərrahiyyə Bölməsində dosent təyin edildi.

• Ölkəyə qayıtdıqdan sonra dosent imtahanından uğurla keçdi və 2004-cü ildə universitet dosenti elmi adı aldı.

• 2004-2009 illəri arasında Cumhuriyet Universiteti Xəstəxanasında Baş Həkimin müavini, Ümumi Keyfiyyət İdarəetmə Nümayəndəsi və Dönən Fond İdarəetmə Müdiri vəzifələrini icra etdi və 2009-cu ildə eyni universitetdə Prof. Mühazirəçi olduğu müddətdə şöbə müdiri vəzifəsini icra etdi və bir çox tibb ixtisası tezisləri və elmi tədqiqat layihələri üçün məsləhətçi olaraq xidmət etdi. Plastik Rekonstruktiv və Estetik Cərrahiyyə ixtisası ilə yanaşı, Əl Cərrahı və Ağız və Maksillofasial Cərrahiyyə Kiçikləri mövzusunda mütəxəssis sertifikatlarına sahibdir.

• 2000-2002 illəri arasında Yaponiya Hökumətinin Monbukagakusho (MEXT) Araşdırma Təqaüdü və Tokio Qadın Tibb Universitetində (Joshi Ika Daigaku) ​​Plastik və Rekonstruktiv Cərrahiyyə Bölməsində Rekonstruktiv Mikrocərrahiyyə və Lazer Cərrahı sahəsində ‘Klinik Tədqiqatçı’ olaraq çalışmışdır. Təhsil, Mədəniyyət və Elm Nazirliyi və Yaponiyadan Prof. Motohiro Nozakinin himayəsi altında bir çox eksperimental və klinik tədqiqatlar aparmışdır. Daha sonra Amerika Plastik Cərrahlar Birliyinin (ASPS) Plastik Cərrahiyyə Təhsil Fondunun (PSEF) 2003 Beynəlxalq ziyarətçi Plastik Cərrah təqaüdünə və 2003-cü ildə ABŞ-ın Los-Ancelesdəki Cənubi Kaliforniya Universitetinin Plastik Cərrahiyyə Bölməsində qazandı. Dr. Randy Sherman ilə Postmastektomiya Döş Yenidən qurulması, Dos. Dr. John Gross ilə Endoskopik Üz Cərrahiyyəsi, Plastik Cərrahiyyə şöbəsi, Los Angeles Uşaq Xəstəxanası, Dos. John Reinisch ilə Kraniomaksillofasial Cərrahiyyə sahəsində çalışdı. Dərhal dərhal sonra, 2004-cü ildə, Toronto, Kanadanın Plastik və Rekonstruktiv Cərrahiyyə şöbəsində xəstə uşaqlar üçün Toronto Universiteti Xəstəxanasında. Dr. Ronald Zuker ilə Üz iflici və Uşaq Mikrocərrahiyyəsi, Prof.Dr. Christopher Forrest və Dr. Uşaq Craniomaxillofacial Cərrahiyyə və Prof. David Fisher Dr. Howard Clarke ilə Braxial Plexus Cərrahiyyə sahəsində çalışdı.

• Ulusal ve Uluslararası dergi ve diğer yayınlarda yayınlanmış birçok makalesi mevcut olup mesleki kongrelerde çok sayıda bildiri sunmuştur. Deneysel ve Klinik alanda ilgilendiği araştırma ve çalışma alanları; Estetik Cerrahi, Rekonstrüktif Mikrocerrahi, El Cerrahisi, Kraniyomaksillofasiyal Cerrahi, Lazer Cerrahi, Baş-Boyun Kanserleri ve Rekonstrüksiyonu, Hücresel Tedaviler ve Mezenşimal Kök Hücre Uygulamaları, Doku Mühendisliği-Prefabrikasyonu, Biyomateryaller, Flep Patofizyolojisi, Baş-Boyun Embriyolojisi’dir.

• 2011-ci ildən bəri Bayındır Sağlamlıq Qrupu Bayındır Xəstəxanası İçerenköy və Bayındır Tibb Mərkəzi Levent Plastik, Rekonstruktiv və Estetik Cərrahiyyə şöbəsinin müdiri olaraq çalışır və eyni zamanda xaricdə Bayındır Bakı Nümayəndəliyində xidmət göstərir.

• 2012 — Medera Hospital

• Social Şəbəkələr: