Prof.T.E.D Əliosman Qədimbəyli – Medera Hospital

Medera Hospital

Cərrahiyyə Nevrologiya

İxtisas:    Cərrah Neyrocərrah ONURĞA MƏRKƏZİNİN DİREKTORU

Xarici dil biliyi: İngilis, Rus, Türk.

Adı, Soyadı

• Prof.T.E.D Əliosman Qədimbəyli

Doğum yeri və tarixi:

• Azərbaycan

Təhsil:

• Azərbaycan Tibb Universitetinin mualicə profilaktika fakultəsini 2006 ci ildə bitirmişdir. Bundan sonra ixtisasının təkmilləşməsi üçün Turkiyədə Ege Universitetində təhsil alaraq müasir neyrocərrahiyyənin ən son nəaliyyətlərini əldə etmişdir. Turkiyədə ixtisasını təkmilləşdirib tamamladıqdan sonra Avropanın bəzi ölkələrində Almaniyada, Praqada muxtəlif kurslarda iştirak etmişdir.

• Neyrocərrah Əliosman Qədimbəyli 2014 cu ildə İ.M.Seçenov adına Birinci Moskva Dövlət Tibb Universitetində namizedlik dissertasiyasini müdafie ederək ” Tibb Elmleri Namizədi” elmi derecesini əldə etmişdir.Bundan sonra neyrocərrah Əliosman Qədimbəyli 2019 cu ildə İ.M.Seçenov adına Birinci Moskva Dövlət Tibb Universitetində (Первый Московский государственный медицинский университет имени И. М. Сеченова) doktorluk dissertasiyasini müdafie ederək ” Tibb Elmleri Doktoru” alimlik derecesi əldə etmişdir

• Kurslar

• Servikal ve Torakal Dejenerativ Stabilizasyon Teknikleri Kursu

• Servikal ve Torakal Dejenerativ Omurga Sempozyumu
  • 31-ci bilimsel türk nöroşirürji derneği
  • Kraniovertebral bileşke stabilizasiyon cerrahisi kursu
  • Glial Tümörler, Hipofiz Adenomları, Meningiomlar Sempozyomu
  • Araştırmacı Eğitim Programının Başarıyla Tamamlanması
  • Perkutan Ağrı Cerrahisi Girişimleri, Kadavra Çalıştayı
  • Serebrovasküler Lezyonların Tedavisinde Mikro-Nöroşirujikal
  • 6-cı Qara Dəniz Neyrocərrahlar Konqresində iştirak etmişdir
  • “Metastatik Onurğa Şişləri” panelində iştirak

• İxtisası Neyrocərrahdır. Baş beyin, onurğa sütunu və periferik sinirlər üzrə cərrahi əməliyyatları icra etməkdədir.

• İlk dəfə olaraq Azərbaycanda fransız üsulu olan discogelin tətbiqi ilə disk yırtıqlarının (qrijalarının) əməliyyatsız olaraq mualicəsini həyata kecirməkdədir. Eyni zamanda bel ve boyun disk yirtiqlarının qansız, ağrısız (amerikanın medtronik medfix şirkətinin tubular retractor və mikrocərrahi sistemi ilə ) minimal invaziv mikrocərrahiyyəsini (miss) 15 dəq ərzində (almaniyanin Zeiss Opmio vario 700 mikroskopu ilə) risksiz olaraq həyata keçirməkdədir.

• Social Şəbəkələr:

appoinmentHƏKİMİN QƏBULUNA YAZIL