Dr. Gülnarə Nuruzadə – Medera Hospital

Medera Hospital

Fizioterapiya Reabilitasiya

İxtisas:    Fizioterapevt Reabilitoloq

Xarici dil biliyi: İngilis, Rus, Türk.

Adı, Soyadı

• Dr. Gülnarə Nuruzadə

Doğum yeri və tarixi:

• Azərbaycan

Təhsil:

• 1986-1990- ci illərdə Azərbaycan İdman akademiyasında təhsil alıb.

• Bədii gimnastika üzrə məşqçi, idman reabilitasiyası üzrə ali savadlı mütəxəssisdir. SSSR idman ustası və mükafatcısı,bədii gimnastika üzrə dəfələrlə respublika çempionudur.

• 2005 -2011 –ci illərdə müalicə -profilaktika fakültəsini bitirib. 2011-ci ildən etibarən hər il Almaniyanin Hannover şəhərində Annastift Klinikasında fizioloq professor Ferrarinin keçirdiyi kurs və imtahanlarda iştirak edir.Klinikanın sertifikatları ilə təltif olunub. 2012-ci ildn “David” neyrospinal cihazında bel sütunun diaqnostikası üzrə FBİ Avropa sertifikatına malikdir.

• 1989 -2012 –ci illərdə Bakı Uşaq Bərpa Müalicə Mərkəzininin idman terapevti olaraq çalışıb.

• 1998 – 1999-cu illərdə Səudiyyə Ərəbistanı ilə dövlətlərarası müqavilə əsasında Məkkə şəhərində Məlik Feysal Hospitalında Fizioterapiya şöbəsinin mütəxəssisi kimi calışıb. 1999-2000- ci illər “Qırmızı Xaç” cəmiyyətinin Ortopediya və protezləşmə layihəsində fizioterapevt, reabilitoloq və məsləhətcı olaraq çalışıb.

• 2012-ci FİFAda hakimlərin fizioterapevti olaraq çalışıb. İsvecrənin Soloturn şəhərində “Giger-md” Avropa reabilitasiya cihazının öyrənilməsi üzrə sertifikata malikdir.

• 2013 –ci ildən MedEra Hospitalda Fizioterapiya və tibbi reabilitasiya şöbəsinin müdiridir. Gülnarə Nuruzadə avtoqəzalarda fiziki zədə almış ,serebal iflic,işemik insult və digər bu tipli xəstələrin reabilitasiyasında yüksək nəticələrə nail olub.

• Social Şəbəkələr:

appoinmentHƏKİMİN QƏBULUNA YAZIL