Prof. Dr. Erkan Kaptanoğlu – Medera Hospital

Medera Hospital

Cərrahiyyə Nevrologiya

İxtisas:    Cərrah Neyrocərrah

Xarici dil biliyi: İngilis, Rus, Türk.

Adı, Soyadı

• Prof. Dr. Erkan Kaptanoğlu

Doğum yeri və tarixi:

• Türkiyə

Tibbi cəmiyyətlərə üzvlük:

• Türk tabipler Birliği

• Kıbrıs Türk tabipler Birliği

• Türk Nöroşirurji Derneği

• Türk Omurga Derneği

• EUROSPINE

• AO Spine

Təhsil:

• 1990-cı ildə İstanbul Universiteti Cerrahpaşa Tibb Fakültəsini bitirdi.

• İngiltərədəki Peterborough İlçe Xəstəxanasında və Lincoln County Xəstəxanasında təcrübəsini bitirdi.

• Bir illik məcburi xidmətini başa vurduqdan sonra 1992-ci ildə Ankara Numune Təhsil və Araşdırma Xəstəxanasında ixtisasını tamamladı və Beyin və Sinir Cərrahiyyəsi mütəxəssisi oldu.

• 2000-2005 illəri arasında Hacettepe Universiteti Sağlamlıq Elmləri İnstitutunda qabaqcıl nevroloji elmlər doktoru dərəcəsini aldı və 2005-ci ildə elmlər doktoru (PhD) adını aldı.

• Ankara Universiteti Tibb Fakültəsindəki Neyrocərrahiyyə və Hematoloji Klinikaları ilə insanın onurğa beyni zədələrində otoloji kök hüceyrə terapiyası layihəsində iştirak etmişdir.

• Elmi tədqiqatlarını Ankara Universiteti Anatomiya Bölməsində və Ankara Universitetində və Hacettepe Universitetində mürəkkəb onurğa cərrahiyyəsi əməliyyatlarının inkişafı üçün davam etdirdi.

•

• Onurğa beyni zədəsi və onurğa anatomiyası tədqiqatları ilə 2000-ci ildə Acıbadem Xəstəxanası Tibbi Araşdırma Mükafatını, 2001-ci ildə Türk Neyrocərrahiyyə Dərnəyini qazandı. Mahir Tevruz Elmi Tədqiqat Mükafatı, Tubitak və Beyin Araşdırma Dərnəyi Təkər Mükafatı, 2002 Türk Neyrocərrahiyyə Cəmiyyəti Hamit Ziya Gökalp Gənc Neyrocərrahi Tədqiqat Mükafatı 2004-cü ildə, Türk Neyrocərrahiyyə Cəmiyyəti, Yıldız Yalçınlar Elmi Araşdırma Mükafatı kimi bir çox mükafat qazandı.

• Bir çox milli və beynəlxalq kurs və toplantılarda təlimçi və natiq kimi çalışmış və 100-dən çox dəvət olunmuş məruzəçi olmuş və bu yığıncaqlarda mühazirələr oxumuşdur. 65 beynəlxalq, 35 milli elmi məqalə, 7 kitab redaktorluğu, 52 kitab fəsli var. Beynəlxalq yığıncaqlarda 5, milli yığıncaqlarda 22 təşkilat komitəsi var idi.

• 1998-1999-cu illərdə Toronto Universiteti Tibb Məktəbində Prof. Dr. Charles Tator ilə “onurğa beyni zədəsi və onurğa beyninin bərpası” üçün “tədqiqatçı” olaraq çalışdı.

• Kanadaya qayıdışı Səhiyyə Nazirliyi tərəfindən Hakkaridə Şemdinli’de Sahə Xəstəxanası qurmaq və Qızıl Aypara ilə işləmək üçün iki ay müddətinə təyin edildi. Bu vəzifədən sonra, 1999-cu il Marmara zəlzələsində könüllü olaraq işləmişdir.

• 2004-cü ildə Neyrocərrahiyyə dosenti oldu.

• 2009-cu ildə işlədiyi Ankara Numune Xəstəxanasında Neyrocərrahiyyə Klinikasının müdirinin birinci müavini təyin edildi.

• 2010-cu ilə qədər xidmət etdiyi bu xəstəxanada kranial, onurğa, uşaqlıq, travma və damar neyrocərrahiyyəsi kimi mürəkkəb əməliyyatları idarə etdi və müşayiət etdi.

• 2010-cu ildə Hacettepe Universitetinin rəhbərliyi altında Yaxın Şərq Universiteti Tibb Fakültəsi Xəstəxanası qurmaq üçün Kiprə getdi və professor təyin edildi.

• 2010 ilə 2015 arasında, KKTC-də Yaxın Şərq Universitetinin Təsis şöbəsinin müdiri və Universitetin Tədris və Araşdırma Xəstəxanasında təsisçi baş həkimin müavini vəzifələrində çalışmışdır.

• 2000-2001 illəri arasında Türk Neyrocərrahiyyə Jurnalı və Türk Neyrocərrahiyyə jurnallarında hazırlıq komitəsində çalışmışdır.

• 2001-2006 illəri arasında Türk Jurnalı və Türk Neyrocərrahiyyə jurnalında baş redaktor vəzifəsində çalışmışdır.

• 2002-2003-cü illərdə Türk Neyrocərrahiyyə Cəmiyyətinin Gənc Neyrocərrahlar Komitəsinin prezidenti vəzifəsində çalışmışdır.

• 2003-2009 illəri arasında Türk Neyrocərrahiyyə Dərnəyi Onurğa və Periferik Sinir Cərrahiyyə Qrupunun İdarə Heyətinə seçildi.

• 2013-cü ildə Türk Neyrocərrahiyyə Cəmiyyətinin onurğa və periferik sinir cərrahiyyə qrupunun idarə heyətinə yenidən seçildi.

• 2015-ci ildə Türk Neyrocərrahiyyə Cəmiyyətinin onurğa və periferik sinir cərrahiyyə qrupunun İdarə Heyətinin sədri oldu.

• 2018-ci ildə Türk Neyrocərrahiyyə Akademiyasının İdarə Heyətinə seçildi.

• 2015-ci ildə Marmara Universiteti Tibb Fakültəsi Neyrocərrahiyyə şöbəsinə təyin edildi və şöbə müdiri seçildi.

• 2018-ci ildə şöbə müdirinin vəzifəsi başa çatdı.

• 2019-cu ildə təqaüd müddəti bitdikdən sonra Nevroloji Elmlər İnstitutu və Tibb Fakültəsi Müəllim vəzifələrindən istefa etdi.

• Marmara Universitetində olduğu müddətdə skolioz və kifoz, torakoskopik onurğa əməliyyatı və sakrum şişləri əməliyyatı kimi onurğa deformasiyası əməliyyatı kimi kompleks onurğa cərrahiyyəsi işlərini aparmışdır. Onurğa beyni zədələrində kök hüceyrə terapiyası və bərpası ilə əlaqədar eksperimental tədqiqatlar və tədqiqatlar aparmışdır.

• Milli və beynəlxalq akademik araşdırmaları ilə yenə də İstanbul beyin və onurğa mərkəzi (IBOM) və özəl klinikada klinik təcrübə və əməliyyatları davam etdirir.

• Social Şəbəkələr:

appoinmentHƏKİMİN QƏBULUNA YAZIL